Logistiikkasimulaattorit

TruckX© on turvallinen ja tehokas koulutusratkaisu suuren ajoneuvon hallintaan

Creanexin logistiikkasimulaattori TruckX© on ajokoulutuksen seuraava askel. Kattavat harjoituspaketit ja mitoiltaan aidot, virtuaaliset harjoitteluympäristöt mahdollistavat tehokkaan koulutuksen. Työympäristöjen monipuolinen ja visuaalisesti yksityiskohtainen mallinnus sekä tarkka simulointi luovat aidon tuntuman työtilanteeseen.

Koulutusväline, joka motivoi sekä oppilasta että opettajaa

Creanexin logistiikkasimulaattori suunnitellaan vastaamaan koulutuksen tavoitteita. Harjoitusten monipuolisuus ja useiden toistojen mahdollisuus tekevät ammattilaisen. Ison ajoneuvon hallintaa pienessä tilassa on mielekästä harjoitella simulaattoriympäristössä, johon on helppo toteuttaa paljon erilaisia tilanteita. Tehtävien vaikeustasoa voidaan nostaa oppilaan taitotason kasvaessa. Varmuus ajoneuvon hallintaan tulee ainoastaan toistojen kautta.

SimTrainer helpottaa opettajan työtä

SimTrainer on Creanexin ainutlaatuinen, suomenkielinen opetuksenhallinnan työkalu, jonka voi liittää simulaattoriin. Sen avulla koulutukseen saadaan selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää 50–80 valmista simulaattoriharjoitusta.

Tutustu tarkemmin erilaisiin TruckX© -tuotteisiimme

Puutavara-auto

Puutavara-auto vaatii kuljettajaltaan paljon erilaisia taitoja. Creanex Puutavara-autosimulaattorilla voidaan harjoitella niitä kaikkia. Simulaattorista löytyy kattava yli 50 harjoituksen koulutusaineisto. Harjoitukset ovat tarkasti suunniteltuja kouluttamaan valmiuksia oikean ajoneuvon hallintaan vaikeissa tilanteissa.

LATAA ESITE
KATSO VIDEO

Yhdistelmäajoneuvo

Yhdistelmäajoneuvosimulaattori on hyvä työkalu isojen autojen hallinnan harjoittelussa. Simulaattorin tarkasti toteutetut peilit tuovat ajoneuvon hallinnan uudelle tasolle. Katso videolta lisää.

KATSO VIDEO

Nosturiauto

Nosturisimulaattori on oiva tapa oppia hallitsemaan nosturia ja opettelemaan kuorman purkamista ja lastaamista oikein. Simulaattori sisältää laajan harjoituspaketin, jossa harjoitellaan nosturin käyttöä ja ajoneuvon hallintaa.

Trukki

Trukki on päivittäin laajasti käytetty työkalu useissa varastoissa. Trukin ajamisen opetteleminen simulaattorissa mahdollistaa turvallisen harjoittelun monissa erilaisissa tilanteissa. Aineisto alkaa perusteista ja siinä käydään kattavasti läpi trukin ajaminen varastossa, trukkilavojen hyllytystä sekä kuorman lastaus ja purku ajoneuvosta.