Maanrakennussimulaattorit

ConstraX© -maanrakennussimulaattorilla oppiminen ei ojaan kaada

Creanexin maanrakennussimulaattori ConstraX© on kattava opetustyökalu. ConstraXin alustaan on mahdollista vaihtaa kahvat, polkimet ja ohjaimet niin, että samalla laitteella voidaan opetella joko yhden tai useamman maanrakennuskoneen käyttöä.

Koulutusväline, joka motivoi sekä oppilasta että opettajaa

Creanexin maanrakennussimulaattori suunnitellaan vastaamaan koulutuksen tavoitteita. Monipuoliset harjoitukset ja niiden useat toistot tekevät ammattilaisen. Tehtävien vaikeustasoa voidaan nostaa oppilaan taitotason kasvaessa. Varmuus työkoneen käyttöön kasvaa toistojen kautta.

SimTrainer helpottaa opettajan työtä

SimTrainer on Creanexin ainutlaatuinen, suomenkielinen opetuksenhallinnan työkalu, jonka voi liittää simulaattoriin. Sen avulla koulutukseen saadaan selkeä runko ja edistymistä voidaan seurata oppilaskohtaisesti. Koulutusaineisto sisältää 50–80 valmista simulaattoriharjoitusta.

Tutustu tarkemmin erilaisiin ConstraX© -tuotteisiimme:

Kaivinkone

Kaivinkonesimulaattori on toiminnoiltaan kuin oikea kaivinkone. Kaivinkonetta voidaan ajaa joko kiinteällä tai kääntyvällä ja pyörivällä kauhalla. Simulaattori sisältää myös Novatronin koneenohjausjärjestelmän www.novatron.fi

LATAA ESITE
KATSO VIDEO

Pyöräkuormaaja

Creanex Pyöräkuormaajasimulaattori on tehokas opetusväline pyöräkuormaajan hallinnan opetteluun. Pyöräkuormaajan hallintaa harjoitellaan kaivoksella ja rakennustyömaalla.

KATSO VIDEO

Dumpperi

Dumpperisimulaattorissa on huomioitu ison runko-ohjatun koneen hallinan vaatimukset. Simulaattori sisältää paljon erilaisia harjoituksia koneen mittojen ja käyttäytymisen opetteluun.

KATSO VIDEO