Tuotekehityspalvelut teollisuudelle

Creanex kehittää yhteistyössä asiakkaidensa kanssa tulevaisuuden työkoneita. Starttiin tarvitaan vain kipinä, sillä pystymme ottamaan vastuun koko kehityskonseptista ja tuoteideoiden tutkimisesta.

Tuotekehityspalvelut - tulevaisuus nyt

Creanexin osaamiseen kuuluvat suunnittelu ja valmistuttaminen sekä testit ja mittaukset. Tällä erikoisosaamisellamme autamme asiakkaitamme menestymään heidän omassa bisneksessään. Yhteistyön laajuus sovitaan aina projektikohtaisesti.Meille on itsestäänselvyys, että projektin edetessä pidämme yhteyttä ja asiakkaan ajan tasalla. Olemme helposti tavoitettavissa ja tarvittaessa tiimi saadaan nopeasti kokoon. 
Viihdymme työssämme ja asiakkaamme huomaavat sen paneutumisena, joustavuutena ja laadukkaana työnjälkenä. Haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa tulevaisuutta, jossa mikään ei ole mahdotonta. Emme ainoastaan seuraa alan kehitystä, vaan teemme jatkuvasti töitä pystyäksemme kulkemaan sen kärjessä.
Saavutetusta luottamuksesta kertovat pitkäaikaiset asiakassuhteet ja se, että projektin jatkuessa asiakkaalla se jatkuu myös meillä.